Monday, February 8, 2010

NR 11

LUULEKAVA KOOSTAMINE

Mulle meeldis. Kõigepeal võtsin kodust/raamatukogust kaks luulekogu, üks neist Priidu Beieri ja teine Kalju Lepiku oma. Tunnis moodustasime rühma ning valisime teema "Armastus" millest hakata otsima erinevate inimeste kaasavõetud luuleraamatustest jupikesi. Armastusega seotud lõike pidime leidma ka Visnapuu ning Barbaruse luulest ja neid põimuma enda juppidega. Kõik otsisid endale meelepärased osad ning saatsid need Laurale, kes kiiresti kõik kokku kloppis ja õigesse järjekorda pani. Samal ajal arutasime, mismoodi meie esitlus füüsiliselt välja võiks näha. Tulime küünalde peale ja see ootamatu lõpp tuli kuskilt, ei-tea-kust.
Miks me teemaks just armastuse võtsime? Esiteks sellepärast, et see on hea lihtne teema ning pealegi on ju kohe sõbrapäev tulemas, mil võib kohata igal pool palju südameid ja armastust.

Esinemise alguses tuli väike ärevus sisse ja see püsis terve aja, et kas ikka on sõnad peas ja et ometi midagi sassi ei aja, aga kõik tuli hästi välja ja olen väga rahul. Kaasõpilasid suutsid ka vaikselt kuulata ning see oli väga positiivne. Mulle meeldis ka väga meie küünalde mõtte, see andis juurde hubasust, mis sobis hästi nii teemasse kui ka praegusesse külma aega.

No comments:

Post a Comment